Bezoeken van showroom kan alleen OP AFSPRAAK
Geef uw keuken een nieuwe kleur!

Werkwijze

De stappen naar een gloednieuw design van uw keuken

Kies uw favoriete kleur

Uw keuken wrappen biedt u de keuze uit meer dan 250 kleuren. Via het ‘Kleurenoverzicht’ in de menubalk kunt u ons kleurenaanbod vinden. U kiest uw favoriete kleur(en) en vernieuwt uw keuken met een prachtig keuken wrap design.

Komt u er niet uit of zit uw gewenste kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Stap 1 van de 7

Offerteaanvraag

Vraag direct een offerte aan! U laat uw contactgegevens achter en uploadt een foto(’s) van uw volledige keuken. Op basis van uw kleurkeuze en de grootte van uw keuken stellen wij een passende offerte voor u op. De offerte kent een geldigheidsduur van een maand.

Stap 2 van de 7

Planning

Is de offerte akkoord? Wij ontvangen graag per mail uw kleurkeuze en uw akkoord op de offerte. Wij plannen dan een afspraak met u in om uw keuken te wrappen. Dit kan al binnen 4 weken!

Gemiddeld genomen nemen de werkzaamheden 1 werkdag in beslag. Bij grote bewerkelijke keukens hanteren wij 2 werkdagen. Het tarief voor de werkzaamheden wordt getoond op de offerte.

*Let op! Uw afspraak is definitief indien er voldaan is aan de afspraken zoals aangegeven op de offerte.

Stap 3 van de 7

Voorbereiding - klant

Wat vragen wij van u? Op de dag van uw keukenwrap afspraak vragen wij u om de zwaar beladen lades te legen, de plinten onder de keuken alvast te verwijderen en de keuken schoon op te leveren. Vuil kan namelijk ervoor zorgen dat er luchtbellen onder de folie ontstaan.

Vooraf is het dus belangrijk dat de stof en het vet van alle kasten en lades verwijderd is met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger.

*Wij raden aan om geen chloor of bleek te gebruiken om schade te voorkomen.

Stap 4 van de 7

Voorbereiding  - Specialist Uw keuken wrap

Wat kunt u van ons verwachten? Wij zorgen ervoor dat we goed voorbereid bij u aankomen en uw keuken weer netjes voor u achterlaten. Wij gebruiken een ondervloer voor onze gereedschappen en materialen. Zo blijft uw vloer netjes.

De folie van uw gewenste keukenwrap kleur snijden wij nauwkeurig af. Dit doen wij op locatie. Indien er afwijkingen zijn ten aanzien van het formaat of wijze van wrappen, dan stemmen wij dit ter plekken met u af. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten.

Stap 5 van de 7

Wrap aanbrengen

Aanvullend op uw schoonmaakwerkzaamheden ontvetten wij ook alle onderdelen die gewrapt gaan worden. Vervolgens brengen we de folie aan en werken we de hoeken zo nauwkeurig mogelijk af. Tot slot föhnen we alle gewrapte onderdelen voor de hechting van de folie. Zo bereiken wij voor u het optimale resultaat!

Stap 6 van de 7

Nazorg

Nadat de keukenwrap is aangebracht is het van belang om uw keuken goed te onderhouden met biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel.

Mocht u nog vragen hebben na de oplevering, dan staat onze klantenservice voor u klaar!

Stap 7 van de 7

Vraag direct een offerte aan

Upload foto('s) van uw volledige keuken.
Bedankt! Check uw mailbox

Oeps! Er is iets fout gegaan. Probeer opnieuw.
U bespaart deze maand: €100,-
Deze actie is geldig tot 31-04-2023
Scherpe deal met de beste service
Klantwaardering 9,2
6 jaar garantie
99% binnen 1 werkdag af